Svar på spørsmålsrunde!

Ble ikke så mange spørsmål, men svarer fordet! 

1.Hvike blogger leser du?  De bloggene jeg leser absolutt hver dag er : Leaduvet.blogg.no,Betinabf.blogg.no, Sophieelise.blogg.no, Tcmn.blogg.no og Styleconnection.blogg.no (og alle vennene mine sine!.

2.Hvem er bestevennen din? Jeg har fire bestevenner og det er (i random rekkefølge) Victoria, Kathrine, Iben og Marte♥

3.Hvilken skole går du på? Jeg går på steinerskolen i Hurum..

4.Har du hatt kjæreste? Har hatt mange kjærester ja, men har aldri vært noe serriøst! 

5.Ynglingsfetter og kusine (hvis du har)? Hahah! Har veldig mange fettere og kusiner og jeg må si at alle er like herlige! ;)

6.Hund eller katt? Katt.

7.Hvor mange har du vært sammen med? Aner ikke..Hahah! Men som sakt har jeg aldri hatt en seriøs kjæreste. Jeg blir faktisk EKSTREMT sjeldent forelsket, har bare vært forelsket en gang!

8.Pinligste øyeblikk? Blir faktisk veldig sjeldent flau, men når jeg først blir det blir jeg helt rød i fjeset og tenker at verden går under! Hahah! Men jeg kommer ikke på noe spesielt øyeblikk akuratt nå..

9.Hvis du hadde fått 100 kroner for å synge forran hele skolen, hadde du gjort? Nei, måtte nok ha krevd 1000.kr! 

10.Hvorfor begynnte du å blogge? og hvem er din store innsperasjon? Begynnte egentlig å blogge fordi jeg synns at det hørtes så gøy ut, haha, og fordi jeg liker å dele det som skjer i hverdagen min og legge ut masse bilder! Min store innspirasjon i "blogg verden" er Leandra som blogger på bloggen Leaduvet.blogg.no

Likte du svarene mine? Noe mer du lurer på?

-Henriette♥

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits