Lodd-.-

Nå kom jeg nettopp hjem fra loddselging, er sykt pinlig! "Hei vil du kjøpe lodd?" må man si til villt fremmende folk... bare for at sklen vår skal få penger lissom....

Idag er det første søndag i advent, jule pynt er hengt opp, men jeg har absolutt ikke jule stevning. håper den kommer snart!♥

 
Innkjøp fra Drammen

Hei, nå sitter jeg å spiser frokost (har hatt så mye å gjøre idag så har ikke rukket å spise før nå...Uansett her er innkjøpet fra forje helg:


Sminke


Smykke fra Glitter. Øredobber fra BikBok.

Ring fra Glitter


Joggebukse fra KariTraa


Skjorte fra BikBok


Genser fra H&M


Sjerf fra H&M


Cardigan (?) fra H&M

Det tror jeg var alt.

Nå driver jeg og mamma å finner fram julepynnt, nå er det bare snøen som mangler, da blir det kooos♥♥

Nervøs!!

Hello!

sist søndag kom jeg videre på bylagstreninga (fotball), så jeg skal bort til konnerud og trene der i dag også. Gruer meg!! Etter trening blir det VIF-SIF kamp med jente laget (fotball) Det blir gøy!! 

Så vi snakkes i morgen! hade<3

 

Dræmmen

Igår var jeg i drammen med Martemor, kjøpte en del ting (kan vise på et egent innlegg senere) 

vi lagde som sakt en sminke video som kommer om noen dager. (hahah) 

BILDER FRA DRAMMEN:


meee


Marte<3

 

Marte

Hello, nå er jeg hos Marte, har vært hos henne i hele dag siden vi hadde fri fra skolen. Vi kjøpte MASSE godteri på butikken i stad, så nå er vi helt stappa! ellers har vi sett på skrekk film og vært late, Chill!<3

Vi lage en sminke istad, (hahah) den kommer nok i morgen, hvis marte klarer å redigere den. Nå har jeg så syykt vondt i magen, så jeg stikker snart på do!


måtte bare ha med dette..<3


meg og Marte<3 besstisser<3


pepper kaker in my heart ! <3


Nå skal vi snart gå å legge oss. hadeee <3

 

Ridning

Nå kom jeg nettopp hjem fra ridning. Hesten min har dessverre blitt skadet, men heldigvis er det ikke så alvolig :)

Er så slitsomt å gjøre noe for tiden, det er jo liksom mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, det gjør at jeg mister all ennergi og bare legger meg på soffaen. I tilegg til mørkt er det jo ISKALDT, det har ikke kommet snø her ennå, men det er rim og frost på bakken og trærene. Det er ikke det at jeg ikke liker vinteren (man for jo tross alt julefølelese og det blir veldig koslig) men det trenger jo ikke å være så kaldt..

Nå sitter jeg og gamer tetris med Niousha, gøøøy...

                                                                                               

                                                                                                Vinter bilder


Stolt fotograf!


Benjamin


fin utsikt på skolen da


søøte puusen miiin<3

Mobbing

Jeg tengte å skrive om det med MOBBING. Vi har en del gutter på skolen vår som kommer med små frekke kommentarer HELE tiden, heldigvis har ikke jeg og vennene mine fått opplevd det så mye, men jeg hører folk snakke styggt om andre bak ryggen dens. Det verste er at de som mobber/snakker stygt har ikke så veldig mye å si selv, for det er ikke akkuratt de kjekkeste på skolen som kommer med disse kommentarene. En av "mobberne" har jo blitt mobba før på en annen skole og vet selv hvordan det er, hvorfor komme med sånne kommentarer da som kan såre en. Hvorfor bare ikke la vær å si noe, og heller passe på seg selv. Jeg og vennina mi gikk forbi noen gutter i stad på skolen som dreiv å fortalte oss om hvor ekkel en jente i klassen dems var og at hun var forferlig stygg, jeg og Marte bare gikk videre og orket ikke høre på drittslenginga dems, når vi kommer rundt hjørnet står jenta gutte de snakket om, og hun hadde hørt alt hva dem hadde sakt..Først tengte jeg ikke over det, for jeg er vant til at gutter snakker styggt om henne, men så tengte jeg på :tenkt om det hadde vært meg, tenk om det hadde vært meg som hele tiden hadde blitt slengt dritt til, jeg hadde mest sansynlig begynnt å gråte, jeg hadde sikkert ikke orket å gått på skolen. Jeg merker selv at jeg sier noen små drittkommentarer iblant, men tenk dere om før dere sier no,det sårer faktisk.

Home and away

Skriver om hva jeg har gjort de siste dagene.

Lørdag var jeg på bylagstrening, var kjempe gøy. Etter det var det koseklveld med gotderi og onepeece.:D
mhhhh, gotderi<3

 

Igår var det fotballtrening  og lekser.


lånte Benjamin sin genser<3

Nå sitter jeg og spiser natchos og ser på tv. Chill!<3<3


nammi!<3

Som sakt skal jeg bli bedre til å blogge, hadee <3


Outfit, Drammen og syk..

Beklager for lite blogging!

Dette var mitt anntrekk på onsdag:Skolebilder fra onsdag:


Ruth victoria <3<3


Martemor <3


Caroline <3


også meg da..

 

 

Igår fikk jeg dra tidlig ( klokken 12) fra skolen. Skulle  til  en hudlege i Drammen. Men jeg måtte lone i EN time (!!) før pappa kom. Ringte Kathrine å spurte om vi skulle finne på noe mens jeg venta, men hun var jo på skolen..


Drammen<33


Meg som loner i en stengt kino gang..


Kjedelig...!

 

Idag er jeg syk, så jeg ble gjemme fra skolen. Måå bli frisk til bylagstrening i morgen!

Ha en fin dag<3

 

 

sliten og trøtt..

Har ikke blogget noe bra i det siste, har vært så sliten...Kommer hjem etter en lang dag på skolen og da er det å være med venner, eller passe på hester, trene + lekser.. Har masse lekser som jeg tenker at jeg bare kan gjøre i morgen, ågså kommer "imorgen" og jeg for ikke tid til å gjøre leksene.. Men, men, idag satt jeg meg endelig ned å gjorde dem.<3

 


stykt bilde av meg før trening..


randoom..markus meg og viktor<3


ane<3


ville ikke være med på bloggen..markus<3


<3

blogges<3

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits