Marte slutter...

Marte her! jeg slutter...

Dette er Herved Henriette sin blogg.

HADE!

sykt kjedelig dag, så jeg har tid til å blogge ::)

Helllu <3 -Henriette

Idag var det en lang og kjedelig dag på skolen, å det ble ikke så mye morsommere når jeg kom hjem å  ikke hadde en ting  å gjøre. Bare masse lekser og skole arbeid, men det ble en deilg å slapp dag hvor jeg kunne sette meg forran tv å ringe venner. dessverre for mamma en dyr telefon reinig i neste mnd... åsså rei jeg (har egen hest vettu) etter hverdt kom det to jenter å spurte på om vi skulle finne på no, men jeg svarte nei. Laaaat jeg!

Blogges <3

dårlig bilde..14.sep.201114.sep.2011Slapperah :D

Hei,hei - Henriette skriver <3

Idag har jeg bare vært hos en "venn"\beskjennt å sett på skrekk filmer å bare slappet av med kake å et fliisteppe.

Det blir nok litt lite blogging for meg i fremmover i uka fordi det blir fotball vær dag rett etter skolen + at jeg har en hest som venter på meg hjemme, men jeg skal ta med meg kameraet til mamma (fordi mitt er ødelagt) på skolen sånn at jeg kan legge inn noen bilder :)

Nå er det fotballkamp og så natta! <3

BLOGGES! :D

11.sep.201110.sep.201110.sep.2011Henriette skriver :)

Hei.

Idag blir det bare en chilling`s dag etter en lang dag på skolen og fotballkamp i Svene rett etter skolen som gjorde at jeg kom hjem 22 : 00 igår kveld.  

Har ikke så mye å blogge om nå siden det ikke skjer noe idag. Kamerat mitt er ødelagt så jeh må bruke mamma sitt, har ikke fiksett håret å heller ikke sminket meg så dere får nøye dere med gammle bilder <3

Bloggas! <3

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits