Norway cup

Heihei!
Sorry for så sen blogging, men kom så sent hjem fra NC og har ikke orket å blogge før nå..!

Vi vant i hvermann kampen idag noe som gjorde at vi kom på første plass i vår pulje, i morgen møter vi de som kom på første plass i pulje to og hvis vi vinner den kommer vi i kvartfinalen semifinale osvosv, men i hvertfall;ønsk oss lykke til!

Nå skal jeg kose meg med Dear John på tv, med litt godtereri! Wii, elsker sånne late kvelder med film og kos!<3

Norway cup og Bilder fra meg og martemor.

Sorry for så sen blogging, men har ikke vært hjemme å har derfor ikke prioritert bloggen. Sto nemlig opp klokken 6:00 (:O) for å dra inn til norway cup å spille en kamp der. Holdt sett på å sovne midt på banen, ahah. Når vi kom hjem fra Oslo rakk jeg akkurat å dusje og ordne neg før jeg dro til Marte, vi chilli downtown liksom, tok litt bilder å sånt.

Nå må jeg snart komme meg i seng, skal opp tidlig imorgen..!

Norway-cup

Hehei!
Nå drar jeg og fotballaget mitt på norway cup for å forhåpentligvis vinne, hahah! det gjør vi bok også! Men ihvertfall betyr fet at jeg ikke får blogge før i kveld, og da legger jeg sikkert ut bilder fra dagen!

Dere får kose dere i det fine været idag, så snakkes vi ikveld!<3

Bilder fra dagen med beste!

Sorry for at jeg ikke fikk blogget igår, men var hos gudbrand hele dagen så da gadd jeg ikke å prioritere bloggen. Jeg og gubbi dro til svelvik å kjøpte en is og litt sånn, senere på dagen gikk vi ned og badet med en som heter Nicolai, og så så vi på film og litt sånn, kjempe koselig!


Idag sto jeg opp døds tidlig For å dra på fotball trening, vi skal nemlig på norway cup i morgen, noe jeg gleder meg kjempe masse til!

Her er bilder fra igår:

Bilder fra Drammen med bestejentene.

Hehei, igår var jeg i Drammen med Kathrine og Victoria. Vi shoppet, spiste på Lizzi's og dro til Kathrine for å se på film.

Fineste!<3

Fiin!<3

Fina!<3

Viser innkjøp etterpå!

Bilder fra Bulgaria

Hehei!
Kom som sakt hjem fra bulgaria i går kveld. Vi bodde på Et hotell som heter sunset resort et driiiit stort å fint 5stjernes hotell, annbegaler alle å dra dit. Vi hadde bestilt leilighet rom på hotellet noe jeg er utrolig glad for, ikke det at vi brukte mye tid på rommet, men det var deilig og ha et kjempe stort bad, soffa, tv, vaske maskin og et kjøkken som funka! Alt i alt var det kjempe gøy der nede, spesielt om kvelden for da ble vi alltid kjent med noen nye folk (spess gutter, ahaha).
Men nå er jeg dessverre tilbake til dritt været i Norge..:(

Like a boss!

Utsikten fra hotell rommet.

Nå orker jeg ikke å laste opp flere bilder, ahah! Kommer et innkjøp innlegg i morgen.

Endelig hjemme!

Har vært en herlig uke i Bulgaria med familien, onkel, tante, fetter og kusine. Har vært sol og fint vær hver dag der nede, nesten litt for varmt, hahah! Men skal ikke klage! Forteller litt mer om hva som skjedde, viser bilder + innkjøp, men nå må jeg skyndte meg til bussen for å dra til Drammen med beste pusene, så blogges det etterpå!

Next Bulgaria!

Om noen timer sitter jeg på flyet på vei til bulgaria, gleder meg så sykt! Kommer nok til å bli litt mobilblogging fra meg der nede, men blir ikke så mye siden jeg heller vil kose meg ute i solen enn å sitte inne å blogge!
Vi drar med onkel, tante fetter(14) og kudine(15) så det blir koslig!

Bart-ohyeah

Nå må jeg pakke ned de siste tingene, så snakkes vi kanskje i morgen! Hade!<3

Ute med båten.

Ble vekt grytidlig av pappa som skrek opp til meg: "Det er vindstille å ingen bølger på vannet!". Så da dro vi ut med båten min for å teste den å litt sånn. Etter det tok jeg og pappa den store båten å dro over til holmestrand for å se på den nye båten til onkel. Vi ble sittende i båten hans med litt cola å snakket å litt sånn. Når vi kom hjem begynnte det selvfølgelig å regne å blåse, så nå er dritt været tilbake...;(


ingnorer tryne!

-Henriette♥

Lørdags kos

Var som sakt i Drammen i stad for å shoppe litt, når keg kom hjem var onkel, lille kusine og fetter på besøk hos oss, dem hadde tent opp grillen å skjært opp frukt, så det var klart til å grille! Kjempe koselig dag ute med dem!
Nå har vi nettop vært i Holmsbu å hentet pizzaene våres og det er film på tv, så dette blir nok en deilig lørdags kveld!

Meg og lillebror<3

Lille kusine!

Like a boss!

Hva har du gjort idag?

-Henriette

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits