Går det ann?!?

 Gaad, været suger! På grunn av været har jeg ikke fått gjort en damn shit idag..! Satt litt barnevakt istad for lillebror (som har blitt 5 mnd allerede!:O) og fetter, noe som var kjempe koselig! Resten av dagen har gått til pc å tv, sånn går det når det regner ute! Nå har jeg og mamma bakt brownies og skal sette på vglista topp 20, så det blir nok en rolig og fin fredags kveld!


Fint, bildet? Veet! Dette bildet detikert til det norske været!!

ossen er været hos deg?

-Henriette♥

herlige sommerdager!

Det har vært utrolig fint vær de siste dagene, så derfor prioriterer jeg venner og stranden i stede for  blogge, noe jeg tror ganske mange andre gjør også! Nå er det meldt null sol på ganske mange dager, så da blir jeg nok mer og bedre blogging!  Nå kom jeg nettopp hjem fra Martemor, som jeg nattet hos fra igår til idag. Igår var vi på stranden å badet og litt sånn, og idag har vi bare loka rundt i Sætre(haha) og tatt litt bilder og drikket iskaffe!


Marte♥


Hahah, vi redigerte det litt dae


fineste!

Har ikke tatt så mange flere bilder.

Nå skal jeg grille med familien, koos!

-Henriette♥

old accessories.

Lette i mammas gamle smykkeskrin istad, og fant masse fint, så måtte bare ta bilde av det!

-Henriette♥

Hot or Not?Mint farger på klærene.

Hot or not?

-Henriette♥

Sleep all day..

Beklager for null blogging de siste dagene, men blogglysten har rett å slett vært på bond..! Hadde tengt til å vise dere bilder fra bursdagen, men kameraet mitt vill jo selvfølgelig ikke sammarbeide med meg..:( 

Jeg og mamma ble sittende å se på Fritt vilt 3 igår kveld, noe som gjorde at vi kom sent i seng. Det er grunnen til at jeg våknet for en halv time siden, altså 15:15..Herregud så sur jeg ble når jeg så på klokken, har jo sovet bort hele dagen! Jaja, da får jeg vel bare slappe av hjemme idag med film og pysj!

Hva skal du idag?

Henriette♥

Shopping og bursdag.

Hehei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra Liertoppen, var å kjøpte litt klær å en bursdagsgave til venninna mi Lea som feirer bursdagen hennes idag. Blir sikkert kjempe koslig med en kveld med jentene, vi overnatter til i morgen, men jeg skal nok blogge i kveld\natt en gang, da viser jeg dere outfitet og legger ut litt bilder og sånn.


kjempe stygt bildet, iknow!

Hva skal du i kveld?

-Henriette♥

Skoleavslutning.

Helt sykt å tenke på at dette var siste dag på barneskolen for meg. Har vært en gråtefull dag fordi to nydelige jenter i klassen skal slutte, hun ene er bestevennen min som jeg har kjent henne siden jeg var 1 år ellerno, så det blir veldig vanskelig å ikke se henne hver dag når jeg kommer på skolen mere..Blir nok en god del mere gråting idag, siden jeg skal på skoleavslutning etterpå og vi skal blannt annet ta forvel med 10ende klasse, der broren min går. Det beste er at han skal flytte til høsten, noe som gjør at jeg får det store rommet hans, tv`n, og exboxsen hans (ikke at jeg gamer så mye på exboxs da), hahah! 


Litt sommer innspirasjon!

Viser dere outfit etterpå, nå må jeg gå! Sjallabais! 

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

Skal du på skoleavslutning?

-Henriette♥

 

Barnedåp

Heihei!
Igår ble lille kusine Emmelin døpt i holmsbu kirke, senere på dagen dro vi på varden og feirett henne med mat, gaver og kaker. Koslig!

Hair donut- Hot or Not?

Har alltid vært litt usikker på om jeg liker eller ikke hair-donut, så vil veldig gjerne høre hva dere synes,  Hot or not? 


Bildene er funnet på Google.

Hva synes du? Hot or not?

-Henriette♥

 

Nail of the day

Heihei!

Har vært noen travle dager med sirkus og litt av vært på skolen de siste dagene..Men nå er alt over å dagene kommer til å bli normale igjen, det som er deiligs å tenke på er at det bare er 3 dager igjen til  sommerferien :O♥  Uasett, dette er det jeg har på neglene mine i dag:


ikke sånn veldig fint tatt på akkuratt da..hahah!

Negllakken er fra elf.no i fargen Mint-creame, elsker den fargen og den kommer definitivt til å bli brukt mye i sommer!

hviken farge har du på neglene idag?

-Henriette♥

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits