Wants

 

Topp - gina tricot   jakke - gina tricot   shorts - topshop   topp - topshop   topp - toppshop

Liker?

-Henriette♥Bloggvurdering #1


http://mayteresa.blogg.no/

. Var mange fine blogger som meldte seg på bloggvurderinen , men valge falt til slutt på May teresa (http://mayteresa.blogg.no/

Design: Likte desingne veldig godt, var liksom ikke for mye, men heller ikke for lite detaljer, det er lyst og fint! 

Inleggene: Innleggene er fine og innspirerende, det er passe med tekst og bildene dine er helt utrolige! Liker veldig godt at du har ofte "outfit innlegg", du har utrolig fin, kul og "utfordrene" stil som gir et veldig stort pluss!

Alt i alt, annbefaler jeg alle om å ta en titt innom bloggen til May viss dere vil få litt innspirasjon eller bare vil lese en bra blogg!

 

Har du lest bloggen hennes før?

-Henriette♥

Outfit


Ser helt jevlig ut på bildene..!

Shorts=BikBok       Bluse=BikBok     Smykke=Glitter

Like du antrekke?

-Henriette♥

Inspiration.

Liker?

Henriette♥


Vurdere din blogg?

Tengte å starte med en bloggvudering en gang i uken eller noe sånt. Så skriv at du er med i kommentar feltet, så om noen dager plukker jeg ut to bloggere som jeg vuderer! 

Vil du bli vudert?

-Henriette♥

In Svelvik town!

Idag tidlig dro mamma,onkel, fetter (på 2 år) og jeg til til stranden hvor vi slappet av, badet og solte oss. Etter det kom pappa med båten å kjørte meg til Svelvik der jeg møtte Caroline. Jeg og Caroline gikk til Batteriøya og badet, og kjøpte is å litt sånn. Så kom pappa å hendet meg med båten for ikke så lenge siden. Da vi kom hjem var grillen tent og pølsene var på! Sommer♥ Ikveld skal jeg nok bare slappe av med en film ellerno.


Caroline og meg

Kos dere ikveld!

-Henriette♥

Drar til Oslo.

Idag har som sakt mamma bursdag, så vi drar til Oslo nå for å spise, shoppe og kanskje bade, vi får se! Er ihvertfall strålende vær idag også, så dere for kose dere ute idet fine været og nyte solen!

-Henriette♥

Bursdagsfeiring!

Når jeg ko hjem fra skolen idag var det så varmt, så jeg og mamma gikk ned til sranden for å bade:O faktisk drii! varmt i vannet!

Når vi kom hjem hade allerede gjestene til mamma og morfor kommet (morfar har bursdag idag og mamma har imorgen, så vi feiret dem idag). Vi grillet og koste oss hele kvelden, så sportye som vi er ble de mye konkuranser og fotball i hagen! Imorgen drar jeg til Oslo med familien og etter det drar jeg og en kompis il Svelvik og litt sånn.


Søteste fetter♥

Hva har du gjort idag?

-Henriette♥

24.05.2012

Idag etter skolen skifta jeg til bikini og gikk ut for å sole meg, litt senere kom en vennine å spure om jeg ville være med å badet. Hadde veldig lyst, men skulle på foballtrening om ikke så lenge, så det ble ikke noe av.. Etter treningen så jeg førtse omgang av Huringen gutter 98 som spilte kamp. Huringen ledet da jeg dro, så satser på at dem vinner! 


Jaa, greit..

Sorry for forkjellig bilde størelse!

-Henriette♥

Herlig dag!

Åhh, for en herlig dag! Sol, shorts og is, kunne ikke blitt bedre!
Nå drar vi opp på Hovenga for å se broren min og resten av 95 guttene spille fotballkamp. Skal vedde på at jeg løper ned til stranden etterpå for å ta meg en dukkert! Holder jo på å dø av varme! Skal i hvertfall ikke klage!

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
hits